Што ќе се подобри во животот на граѓаните со новите давачки?

Прогресивен данок, намалување на јазот меѓу богатите и сиромашните или мерка што ќе ја сардиса средната класа? Со 1.500 евра во Европа имате едвај блиску за нормален живот, во Македонија ве сметаат за богаташ. Што ќе се подобри во животот на граѓаните со новите давачки? Ќе имаме ли подобро здравство, администрација, училишта? Власт, опозиција, бизнисмени, министри. Во студиото на 24 Отворено – со Драган Тевдовски, Трајко Славески, Данела Арсовска, Џевдет Хајредини.