Шпанска афера 2
Foto

Шпанска афера 2

Повторно проблеми во врската на Амаја и Рафе. Родителите на Ама се вознемирени, кога дознаваат дека нивната ќерка се вљубила повторно, откако раскинала со Рафа. Новиот избраник е Каталонецот Пау. Иако оваа врска ја смета за „грев", таткото рашава да ја премине границата со Баскија и да оди во Севилја за да го убеди својот поранешен зет да оди во Каталонија и да ја врати Амаја преку откуп. Тој мора да биде толку голем за да Амаја посака веднаш да го напушти Пау. Како и претходниот филм, чие дејство се одвиваше во Баскија, во вториот дел случувањата се сместени во Каталонија, и на хумористичен начин за прикажува судирот на две култури.

Foto Foto Foto Foto Foto Foto

0 Коментари

Остави коментари