Шпанска афера
Foto

Шпанска афера

Рафаел, од Севиља, никогаш не ја напуштил Андалузија, но решава да замине заради љубовта кон Амаиа, девојка од Баскија, која се разликува од сите дотогшни жени кои ги запознал.

Foto Foto Foto Foto

0 Коментари

Остави коментари