Шилегов: Загадувањето не може да се реши на копче

Курсот што го има заземено градот Скопје, политиките кои што ги води, даваат резултат, но проблемот со загадувањето не може да го решите на копче.  Тоа е дефинитивно најпогрешниот пристап, вели Петре Шилегов, градоначалник на град Скопје во неделното интервју на Радио Слободна Европа.