Шилегов: Субвенции за 30 илјади велосипеди и четири милиони евра за инвертер клими во следниот мандат

Заштеди  во системот за водоснабдување - контрола на притисокот на мрежата што предизвикува чести дефекти и загуби на вода, најави независната кандидатка за градоначалник на Скопје поддржана од ВМРО-ДПМНЕ, Данела Арсовска. Кандидатот за градоначалник на Скопје од СДСМ Петре Шилегов веува субевнции за 30 илади велосипеди и четири милиони евра за инвертер клими.