Шилегов: Целосната реконструкција на Универзална сала ќе биде завршена до крајот на наредната година
Foto

Шилегов: Целосната реконструкција на Универзална сала ќе биде завршена до крајот на наредната година

Ддо крајот на наредната година очекуваме внатрешноста да биде готова, а надворешноста на Универзална сала би требало целосно да биде завршена за два до три месеци, соопшти кандидатот и актуелен градоначалник на град Скопје, Петре Шилегов. Шилегов вели и дека градот скопје не се откажува и од работа на нова концертна сала и конгресен центар.

0 Коментари

Остави коментари