Шеќеринска: Припадници на АРМ им даваат поддршка на здравствените власти

Припадници АРМ во моментов се активни во Скопје и повеќе градови како поддршка на здравствените работници и обезбедување на болниците, изјави министерката за одбрана Радмила Шеќеринска.

Заклучно со вчерашниот ден биле ангажирани 195 припадници на армијата.