Шекеринска: Здравствениот систем е спремен за вториот бран на Ковид-19
Foto

Шекеринска: Здравствениот систем е спремен за вториот бран на Ковид-19

Jа вративме довербата на граѓаните кон јавното здравство, кон здравствените работници, кон докорите и медицинските лица. Сега го стекнавме искуството и вложивме уште повеќе,  здравствениот систем го подготвивме за секој следен бран на коронавирусот, ова од Крушево го порача носителката на изборната единица пет, Радмила Шекеринска.

0 Коментари

Остави коментари