Села од Дебар: Потребите на Албанците во Македонија, се за жал, средновековни
Foto

Села од Дебар: Потребите на Албанците во Македонија, се за жал, средновековни

Носителот на листа од 6 ие и претседателот на Алијансата за Албанците, Зиадин Села во Теарце зборуваше за многуте проблеми на албанските села, на кои им недостасуваат основни услови. села истакна дека неговата коалиција  предвидува инвестиции од 500 милиони евра само за албанските населби.

0 Коментари

Остави коментари