Сега или никогаш
Foto

Сега или никогаш

Шпанска традиционална венчавка каде што ништо не оди како што треба. Најсреќниот ден ќе се претвори во комедија на згоди и незгоди. Од младенците, до гостите, сите работи од самиот почеток на планирањето на свадбата, тргнуваат наопаку.

Foto Foto Foto Foto

0 Коментари

Остави коментари