Седум години затвор за Катица Јанева, а девет за Бојан Јовановски. „Рекет“ доби разрешница по 6 и пол месеци
Foto

Седум години затвор за Катица Јанева, а девет за Бојан Јовановски. „Рекет“ доби разрешница по 6 и пол месеци

0 Коментари

Остави коментари