Сечата на дрвја на „Орце Николов“ ја крена граѓанската јавност на нозе
Foto

Сечата на дрвја на „Орце Николов“ ја крена граѓанската јавност на нозе

Сечата на дрвја на „Орце Николов“ ја крена граѓанската јавност. Се најавува за утре увид во состојбата. Денешното издание на 25 минути, кое оди ои вестите е посветено на оваа тема.

0 Коментари

Остави коментари