Себастијан Мaлијар за тв 24: Франција не сака да биде лошиот полицаец во Унијата

Ако новата методологија се усвои набрзо – март е отворен прозорец за добивање датум вели Себастијан Малијар од Јacque Delores институтот во париз за тв 24. Според него Франција не сака да биде лошиот полицаец во Унијата.