Се загреваат партиските машинерии за локалните избори
Foto

Се загреваат партиските машинерии за локалните избори

Се загреваат партиските машинерии за локалните избори, што покажуваат предвремените избори во Штип и Пласница.

Што ќе се прави со 35 милиони евра добиени од ТАВ, а пренаменети за општините, дали проектите ќе се сметаат за предизборна корупција?

Во исто време во спорот со Бугарија сега е мистерија, што понудила државава, а што вратиле бугарите.

Како власта се согласи за изборот на Александар Даштевски за ДИК, човекот кој отворено го бранеше Груевски?

Дебата со министерот за локална самоуправа, Горан Милевски и портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски.

0 Коментари

Остави коментари