Се ризикува ли повторно евроатланската иднина на земјава?

Избори или одложување? Законот за Јавно обвинителство во менгеме меѓу власта и опозицијата. Правдата никаде ја нема, кој ја бара, а која бега од неа. Се ризикува ли повторно евроатланската иднина на земјава?

Во 24 Отворено дебатираат членовите на работните групи на власта и опозицијата, Соња Мираковска од НСДП, Панче Тошковски од ВМРО-ДПМНЕ, Нора Исмајлоска од Независната пратеничка група и Слаѓана Тасева од Транспаренси интернешнл.