Се наближува и пописот, ќе има ли непризнавање на резултатите и бојкот?
Foto

Се наближува и пописот, ќе има ли непризнавање на резултатите и бојкот?

Со помести рокот за вакцини, прво беше јануари, па февруари, сега март. Се наближува и пописот, но и најавата за непризнавање на резултатите и бојкот на процесот. Од Бугарија не престанува негирање на македонскиот идентитет, можно ли е решение?

Дебатираа добрите познавачи на политичката сцена, Александар Пандов и Џељо Хоџиќ.

0 Коментари

Остави коментари