Се комплицира ли политичката сцена?
Foto

Се комплицира ли политичката сцена?

Заев има стабилно парламентарно мнозинство - но до кога? Дали победата е цврста или пирова? Заев вели дека триумфираше, Мицкоски го обвинува за византиство. Се комплицира ли политичката сцена од која зависат сите тешки теми - вакцини, попис, преговори со Бугарија, ЕУ?

Гости се: Дарко Каевски - СДСМ, Бојан Стојаноски - ВМРО-ДПМНЕ, Љупчо Пренџов - ГРОМ.

0 Коментари

Остави коментари