Се бараат херои
Foto

Се бараат херои

Смешна и френетична комедија за најлошата организирана тајна служба. Постои посебна тајна служба за чие постоење никој не знае, составена од најдобрите меѓу најлошите, во која има хаос, дезорганизација и неред. Сепак, тие се избрани да ја спасат земјата од неизбежен напад пред да биде предоцна. Ако не знаете како тие се гриат за вашата безбедност, не сакате и да дознаете.

Foto Foto Foto Foto Foto Foto

0 Коментари

Остави коментари