СДСМ во Тетово ќе остави гласачите сами да одлучат за градоначалник
Foto

СДСМ во Тетово ќе остави гласачите сами да одлучат за градоначалник

СДСМ во неколку албански општини ги поддржа кандидатите на ДУИ, а истото ќе го стори и во вториот изборен круг.

Во општините пак, каде во трка останаа двете коалициони партии Бесаи ДУИ, премиерот Заев исто така од охрид рече дека одлуката ќе им ја остави на граѓаните, а една од тие општини е Тетово каде силите ќе ги измерат Биљал Касами и Теута Арифи.

0 Коментари

Остави коментари