СДСМ во пад, а ВМРО-ДПМНЕ со победи, како го оценувате првиот круг од изборите?
Foto

СДСМ во пад, а ВМРО-ДПМНЕ со победи, како го оценувате првиот круг од изборите?

0 Коментари

Остави коментари