СДСМ во Кавадарци, Росоман и Крива Паланка
Foto

СДСМ во Кавадарци, Росоман и Крива Паланка

Фаница Николоска, носителка на листа во ие 6 од редовите на СДСМ на денешната средба со граѓаните од тетовскиот регион истакна дека со прогласување на Шара за национален парк ќе се забрани секое експлоатирање на природните богатства.

0 Коментари

Остави коментари