СДСМ: СДСМ е посветена на изградба на капитални и вредни проекти
Foto

СДСМ: СДСМ е посветена на изградба на капитални и вредни проекти

Покажавме на дело дека и во вонредни услови со целосно почитување на препораките за заштита продолжуваат интензивно градежните работи за изградба на значајни инфраструктурни проекти, вели првиот човек на СДСМ, Зоран Заев.

Носителот на кандидатска листа за пратеници во Изборната единица 3, Љупчо Николовски пак од Пехчево порача дека партијата изградила голем број на патишта и дека истокот на државата веќе не е заборавен и запуштен регион.

0 Коментари

Остави коментари