СДСМ: Единството ја носи силата
Foto

СДСМ: Единството ја носи силата

И вечерва продолжија предизборните каравани на партиите за претстојните локални избори На претпоследниот ден од кампањата сосема е јасна разликата на понудите на СДСМ и коалицијата „Најдоброто за мојата општина“ и останатите политички партии и коалиции. СДСМ и коалицијата на овие избори ја имаат најдобрата кадровска и програмска понуда за секоја општина, порачаа вечерва од СДСМ. 

0 Коментари

Остави коментари