СДСМ: Дали и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ е вмешан во скандалот продажба на парцели?

СДСМ и денеска обвинува за случајот на продажба на парцели во делчевскиот крај, неодамна добиени на дар, а набрзо продадени за високи суми на пари и прашува дали и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ е вмешан во овој скандал.