САМО 40 СОЦИЈАЛНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА РАБОТАТ НА ПОДОБРУВАЊЕ НА ЖИВОТОТ НА РАНЛИВИТЕ КАТЕГОРИИ
Foto

САМО 40 СОЦИЈАЛНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА РАБОТАТ НА ПОДОБРУВАЊЕ НА ЖИВОТОТ НА РАНЛИВИТЕ КАТЕГОРИИ

Во земјата има само 40 социјални претпријатија чија главна цел не е да делат дивиденди, туку да работата за подобрување на животот на ранливите категории. Тие денес се обединија во заедничка мрежа за да споделуваат искуства и да станат подобри во својата работа.

0 Коментари

Остави коментари