Сали: Во Македонија нема случај со мајмунски сипаници

Министерот за здравство Беким Сали за ТВ 24 вечерва изјави дека  во Македонија нема случај со мајмунски сипаници, но сепак, тој додава дека е загрижен со соочување на евентуална епидемија.