Саканите сестри
Foto

Саканите сестри

Аристократските сестри Шарлот и Каролин се вљубуваат во контроверзниот млад писател Фридрих Шилер. Отфрлајќи ги конвенциите од своето време, сестрите решаваат да ја споделат својата љубов со Шилер. Она што започнува разиграно, како игра меѓу трите, наскоро се претвора во сериозна игра која резултира со разделби.

Foto Foto Foto Foto Foto Foto

0 Коментари

Остави коментари