Саем на книгата 2019
Foto

Саем на книгата 2019

Гости: Сања Кондарко, проект менаџер на Саемот на книгата и Ласло Иштстан Дукс, амбасадор  на Унгарија в о Македонија

0 Коментари

Остави коментари