Рускиот амбасадор Баздникин: Договорот за руски вакцини „Спутник В“ за Македонија ќе се почитува
Foto

Рускиот амбасадор Баздникин: Договорот за руски вакцини „Спутник В“ за Македонија ќе се почитува

Договорот со рускиот фонд за директни инвестиции е потпишан во март за 200 000 вакцини „Спутник В“ и тие ќе пристигнат во северна македонија, порача од Штип, амбасадорот на Русија Сергеј Баздникин. Не го посочува точниот датум на испорака.

0 Коментари

Остави коментари