Ризикува ли Брисел да ги изгуби сите симпатии во земјава, доколку нема датум?
Foto

Ризикува ли Брисел да ги изгуби сите симпатии во земјава, доколку нема датум?

Македонија направи се, државата направи и повеќе од тоа, го смени името и Уставот како единствена пречка за почеток на преговорите со Европската Унија, но датумот повторно не е сигурен. Ризикува ли Брисел да ги изгуби сите симпатии во земјава, доколку нема датум дали треба да се размислува за нова државна политика без Европа.

Дебата со поранешните пратеници и сегашни аналитичари, Александар Пандов и Павле Богоевски.

0 Коментари

Остави коментари