Ристевска-Јордановска: Не треба да се имаат големи очекувања од средбата Ковачевски - Петков во Рим

Пред утрешната средба Ковачевски - Петков во Рим, различни се реакциите. Малинка Ристевска-Јордановска, експертка за политиките на ЕУ со став дека не треба да се имаат големи очекувања. Што се однесува до новата европска заендица, таа вели мора бидеме претпазливи.