Ристевска Јорданова: Неодговорено остана прашањето дали Бугарија ќе го тргне ветото и како

Вечерва ги анализираме политичките случувања во земјава, посетата и пораките од бугарскиот премиер Кирил Петков со д-р Малинка Ристевска Јорданова - член на управниот одбор на ЕПИ.