Рингов се расплака за ФК Вардар
Foto

Рингов се расплака за ФК Вардар

Вардаровата и македонска фудбалска легенда Васил Рингов, во Студио 10 на ТВ24 со солзи во очите говореше за последните случувања во ФК Вардар.

„Државата итно треба да ја реши ситуацијата со ФК Вардар. Не е проблем што Вардар ќе игра во Втора или Трета лига, се плашам дека некој сака да го снема Вардар“ изјави во Студио 10 вардаровата легенда Васил Рингов.

0 Коментари

Остави коментари