Relmagine: architecture unleashed-настан за вљубениците на софтверска архитектура
Foto

Relmagine: architecture unleashed-настан за вљубениците на софтверска архитектура

Гости: Форсина Денкова Зафировска, Илија Мишев

0 Коментари

Остави коментари