Рекорден број заразени, првчиња во изолација, музичарите и угостителите на протест и заразен избегал од болница
Foto

Рекорден број заразени, првчиња во изолација, музичарите и угостителите на протест и заразен избегал од болница

0 Коментари

Остави коментари