Реконструкција на Владата па ветинг, а не обратно

Заев и Ахмети во клинч. Прочистување или метла – краен ефект реконструкција на Влада и директорски смени. Дали е време за нов морален код за политичарите. Зошто оставки на министри во Австрија, Бугарија, Хрватска, само македонските политичари имуни на сопствена одговорност. Многу универзитети слаба понуда на квалитетни кадри.