Реј Донован

Во светот за богатите и славните, Реј Донован ја врши валканата работа за познатите и моќни личности во Лос Анџелес. Во оваа серија, Лео Шрајбер игра човек кој може да ги реши проблемите на градската елита.

Реј Донован ја средува секоја валкана работа за познатите и моќни личности во Лос Анџелес со цел да избегнат скандал. Во оваа едночасовна серија, Либер Шрајбер (номиниран за наградите Еми и Златен глобус) ја толкува главната улога - човек што може да направи проблемите на познати личности, познати спортисти и богати бизнисмени да исчезнат и тоа го прави на својствен начин. Оваа моќна драма започнува кога неговиот татко, кој го игра оскаровецот Џон Рајт, неочекувано излегува од затвор, предизвикувајќи низа настани што го ќе го потресат семејството Донован.