Разузнавачите се курири меѓу политичарите,судиите и олигарсите
Foto

Разузнавачите се курири меѓу политичарите,судиите и олигарсите

Александар Диневски вели дека нема спас од безбедносните папараци и овие македонските изборни и политички пресметки. Дали екс-претседателот се уплаши од големиот влог да го спасува Груевски со воена состојба на 27 април и упадот во Собранието? Проф. Вели Креци открива дека како член на Советот за безбедност не бил прашан како да се регира на институционалниот пуч во Собранието. Во Трилинг интервју и со потпредседатлот на СДСМ Коста Петров наш потпредседател кој е албанец.

0 Коментари

Остави коментари