Разговор со Натали Петровска извршна директорка на Коалиција, Сите за правично судење
Foto

Разговор со Натали Петровска извршна директорка на Коалиција, Сите за правично судење

Во новата епизода ќе разговараме со Натали Петровска извршната директорка на Коалиција, Сите за правично судење.

За судските процеси во Македонија, за застарувањата на делата, за законите препишани од европската регулатива, кои од судската власт некои си ги манипулираат во полза на функционерите, наспроти граѓаните.

0 Коментари

Остави коментари