Пулмологот Балоски: Овој вирус е чудовиште!
Foto

Пулмологот Балоски: Овој вирус е чудовиште!

„Апелирам дека вирусот не бира професија или статус, сега делува страшно, но и на овој оган ако престанема да додаваме бензин, ќе успееме да ги ублажиме огнените јазици. До кога мора лекциите да ги учиме лекциите на најморничавиот пат, овој вирус е чудовиште, да се поверува дека вирусот постои. Апелирам до оние кои не веруваат дека вирусот постои. Одговорно да си ја прифатат обврската затоа што така го загрозуваат своите и туѓото здравје. Секој да даде свој допринос затоа што ситуацијата е алармантна. Вирусот прави безброј компликации во организмот“ - вели пулмологот Марјан Балоски во Студио 10 на ТВ 24.

 

0 Коментари

Остави коментари