Пукање во Чаир, еден загинат и двајца ранети

Во престрелка што се случила вечерва во чајџилница на улицата „Браќа Реџепагиќ“ во скопската населба Чаир, еден човек загинал, а двајца се ранети.

Пукањето, кое се случило во близина на училиштето „Имри Елези“, се повредени тројца, а еден од ранетите починал.