„Психологија на белата девојка“ - изложба на слики на ликовниот уметник Славчо Максимовски
Foto

„Психологија на белата девојка“ - изложба на слики на ликовниот уметник Славчо Максимовски

Гостин: Славчо Максимовски

0 Коментари

Остави коментари