Прво тв интервју со Добрила Кацарска, претседателката на Уставен суд

По неа судството го нарекуваа Кацарска - правда, ги судеше мајсторите на криминалот и корупцијата, големите ѕверки од времето на Никола Груевски. Прво тв интервју со Добрила Кацарска, претседателката на Уставен суд за Трилинг.

Монодрама како восресение на новото драмско време. Интервју со Ѓорѓи Јолевски, добитник на Гран при наградата. За прв пат празни ковид кревети, Трилинг полн со нови соговорници и теми.