Промоција на новиот Ургентен центар во Куманово

 Во Општата болница-Куманово денеска ќе биде промовиран новоизградениот Ургентен центар кој наскоро ќе биде пуштен во употреба.

На промоцијата на Ургентниот центар предвидено е да присуствуваат министерот за здравство Венко Филипче, директорката на Општата болница Куманово Снежана Захариева и градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски.