Проект за модернизација на земјоделството
Foto

Проект за модернизација на земјоделството

Министрите за финансии и за земјоделство, Фатмир Бесими и Арјанит Хоџа, и  директорот на Светска банка во земјава, Масимилијано Паолучи го презентираа проектот за модернизација на земјоделството. Преку овој проект се очекуваат отворање нови работни места во руралниот сектор.

0 Коментари

Остави коментари