Проценките се дека пикот на коронавирусот кај нас ќе биде за околу еден месец, со можна бројка од 2.000 заболени
Foto

Проценките се дека пикот на коронавирусот кај нас ќе биде за околу еден месец, со можна бројка од 2.000 заболени

0 Коментари

Остави коментари