Приказната за Дејан Младенов од Струмица доби среќен крај
Foto

Приказната за Дејан Младенов од Струмица доби среќен крај

Приказната за младото момче Дејан Младенов од Струмица вечерва во 22.30 ќе го добие својот среќен крај.

Дејан во емисијата Вип на еден ден ја сподели својата несреќна судбина и изрази желба за враќање на насмевката на својот лик. Дејан низ својата исповед раскажа потресни детали од неговиот живот, но и ја покажа својата позитивна страна и борбата за живот и непредавање.

Одземен од родителите заради семејно насилство, израснат во дом, во постојана потрага по среќа и радост. Дејан доживеа неверојатна трансформација и изненадување кој се паметат цел живот.

0 Коментари

Остави коментари