Приказната за Дејан Младенов од Струмица доби среќен крај

Приказната за младото момче Дејан Младенов од Струмица вечерва во 22.30 ќе го добие својот среќен крај.

Дејан во емисијата Вип на еден ден ја сподели својата несреќна судбина и изрази желба за враќање на насмевката на својот лик. Дејан низ својата исповед раскажа потресни детали од неговиот живот, но и ја покажа својата позитивна страна и борбата за живот и непредавање.

Одземен од родителите заради семејно насилство, израснат во дом, во постојана потрага по среќа и радост. Дејан доживеа неверојатна трансформација и изненадување кој се паметат цел живот.