Превентивна активност на МВР и РСБСП
Foto

Превентивна активност на МВР и РСБСП

МВР продолжува со едукативни, сообраќајно превентивни активности во рамките на „летната кампања 2021“, но истовремено продолжуваат и засилените контроли на сообраќајната полиција, со цел безбедно лето и помалку настрадани лица на улиците и патиштата.

0 Коментари

Остави коментари