Претставниците на песна за детска Евровизија: Гости во емисијата Неделен микс

Лара, Ирина и Јован се децата кои ќе ја претставуваат македонија на детската Евровизија на 11ти декември во Ереван, Ерменија во продоложение дел од нивниот разговор со колешката Марија Латиновска од новото издание на емисијата Неделен микс.